Voorinschrijving

! VOORINSCHRIJVINGEN ZIJN AFGELOPEN!

Onze Chiro begint stilletjes aan vol te lopen en om jullie dochters te verzekeren van hun plaatsje bij ons, hebben we besloten vanaf dit jaar met voorinschrijvingen te werken.

Zondag 5 en 12 september kunnen jullie om 14u een inschrijvingspapier halen bij de leiding en deze moet ten laatste 12 september om 18u afgeven worden aan de leiding van uw dochters groep. 

De betaling kan via cash of overschrijving en moet ook gedaan zijn wanneer het papier ingeleverd wordt. Wanneer u verkiest voor een overschrijving schrijft u dit duidelijk op het inschrijvingspapier en dan is uw kind in orde van zodra wij de betaling ontvangen hebben. Als u toch liever met cash betaalt, zit er voor u een leiding klaar aan de ingang die het geld graag ontvangt.

Graag willen we benadrukken dat zonder betaling de inschrijving niet afgerond kan worden en dat deze dus ook niet geldig zal zijn zolang dit niet in orde is.
Daarnaast vragen we zeker de deadline van 12 september te respecteren, want de meisjes zullen hun plaats verliezen als het papier te laat ingeleverd wordt. Dit om andere nieuwe kinderen ook een kans te geven zich aan te sluiten in onze Chiro. Een plaatsje die niet gebruikt wordt is namelijk een plaatsje meer voor nieuwe kindjes te verwelkomen in onze groep. Wie er niet kan zijn op deze twee zondagen contacteert de Chiro via mail of Facebook. 

Contact

Chiro Idoena Lembeek Bondgenotenstraat 16
1502 Lembeek
Hoofdleidster Laura:
0470 65 71 50

Hoofdleidster Helena:
0485 87 61 99

Rekeningnummer:
BE40 7340 3308 2463

WIJ VERHUREN ONZE LOKALEN NIET!
meisjeslembeek@gmail.com