Nieuw logo

04-09-2017 13:53

Zoals jullie kunnen zien, hebben wij een nieuw logo. Daar zit natuurlijk een betekenis achter. De legende achter het Idoenalogo lees je hier:

 

Er was eens een godin, genaamd Idoena, afkomstig van Noorwegen. Zij was de godin van de eeuwige jeugd en de onsterfelijkheid. Op een gouden schaal bewaarde zij magische appels die dagelijks door de andere goden werden genuttigd. Zo zouden de goden nooit meer ouder worden en voor altijd jong bleven.

Maar op een dag werden Idoena en haar appels ontvoerd door de vuurgod Loki. Vele dagen streken voorbij… Toen merkten de goden ineens dat ze rimpels en grijs haar kregen. Ze bleven maar ouder worden en zo wisten ze dat Idoena verdwenen was. Enkel Loki genoot van het eeuwig jeugdige leven.  Terwijl de andere goden steeds ouder en ouder werden, hadden ze ontdekt dat Loki Idoena had ontvoerd. Ze dwongen Loki om zijn misdaad te bekennen en Idoena weer naar huis te brengen. Loki toverde Idoena om in een zwaluw en zo vloog ze met haar appels weer terug naar waar zij thuishoorde. Nu konden alle goden weer genieten van het magische onsterfelijke leven.

Met dank aan Sofie Paternotte voor dit mooie ontwerp!

Contact

Chiro Idoena Lembeek Bondgenotenstraat 16
1502 Lembeek
Hoofdleidster Laura:
0470 65 71 50

Hoofdleidster Helena:
0485 87 61 99

Rekeningnummer:
BE40 7340 3308 2463

WIJ VERHUREN ONZE LOKALEN NIET!
meisjeslembeek@gmail.com